Lokalfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Lager att hyra i Upplands Väsby

927 m2 lager i Upplands Väsby att hyra

Perfekt Lagerlokal med Generös Takrymd, Närhet till Transportmöjligheter och Natursköna Miljöer!

Välkommen till denna imponerande verksamhetslokal som sträcker sig över två våningar och är skräddarsydd för effektivitet och komfort. Med en yta på 817 kvm på bottenvåningen inkl ett kök och kontor på 97 kvm och en ytterligare entresolvåning med kontor, toaletter, sälskaprum på 110 kvm, erbjuder denna lokal en mångsidig och inspirerande arbetsmiljö som kommer att stärka din verksamhet.

På bottenvåningen öppnar sig en vidsträckt tillverknings- och del, där rymd och flexibilitet är ledorden. Ett välutrustat kök står till förfogande för att säkerställa smidig personalomsorg. Flera moderna badrum och toaletter finns strategiskt placerade för maximal bekvämlighet. Fyra taktfullt designade kontorsutrymmen erbjuder en balans mellan avskildhet och samverkan. Ett av dessa kontor, det största, erbjuder en överblick över lagret genom en imponerande glasvägg. Eventuell möjlighet finns att installera ett automatiserat hög i delen.

Bottenvåningen är utrustad med två generösa vikportar och tre dörrar som underlättar smidig logistik och rörelse. Dessutom har lokalen en separat huvudentré med eleganta glaspartier, skapad för att imponera på dina besökare och kunder.

En trappa leder från lagret till entresolvåningen, en välskapad tilläggsyta på 110 kvm. Här finner du ytterligare fyra moderna kontorsrum, var och ett utformat för att maximera produktiviteten och trivseln. Ett öppet sällskapsrum, badrum och duschutrymmen kompletterar detta våningsplan, vilket ...