Lokalfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Bostadsfastighet, restaurang, hotell till försäljning i Haparanda

4050 m2 bostadsfastighet, restaurang, hotell i Haparanda till försäljning

Stort natuskönt vandrarhem med en mindre hyresfastighet

Har fått möjligheten att flytta utomlands då har vi beslutat oss för att sälja Vandrarhemmet som har 20 rum potentialen är 10000 per dygn. Till det kommer restaurang och konferensdel, finns på booking. Intäkter sommarhalvåret 2023 ca 450.000sek stor utvecklingspotential, detta är en exceptionell investeringsmöjlighet i form av ett vandrarhem med restaurang och nattklubb, strategiskt beläget i Vojakkala, Haparanda. Denna unika fastighet utgör en imponerande kombination av historisk charm och modern bekvämlighet. Fastighetsöversikt:

Vandrarhem: Ett välskött vandrarhem med 20 rum, komplett restaurang och en nattklubb. En möjlighet att utveckla verksamheten med obemannad butik, olika aktiviteter för besökare, turistsatsningar och konferenser.

Restaurang och Nattklubb: Den fullt utrustade restaurangen har kapacitet att välkomna 149 gäster och erbjuder ett komplett restaurangkök. Den anslutande nattklubben är en extra fördel för att locka besökare och skapa en levande atmosfär.

Utomhusområden: Enorma och välskötta utomhusområden.

Energieffektivitet: Ett av husen är utrustat med bergvärme, medan övriga uppvärms med en centralpanna som eldas med miljövänligt biobränsle, vilket resulterar i otroligt låga driftskostnader.

Läge och Potential:

Denna imponerande fastighet är belägen i Haparanda med postnummer 95391 och ingår i Norrbottens kommun. Området har omvandlats från en gammal skolvärld till en blomstrande turistm...