Lokalfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Malmö Centrum

60 - 185 m2 kontor i Malmö Centrum att hyra

Modern och funktionell kontorslokal med utsikt över staden

Välkommen till denna ljusa och moderna kontorslokal om 185 kvm, strategiskt belägen på femte våningen i Malmös stadskärna. Här får du inte bara en praktisk och effektiv arbetsplats med goda kommunikationer, utan även en imponerande utsikt över staden. Här kan ni skapa en produktiv arbetsmiljö med fyra separata kontorsrum, perfekta för teamarbete eller individuellt fokus.

Den rymliga entrén är designad för att vara både inbjudande och funktionell. Använd den som en gemensam arbetsyta eller en imponerande reception för att välkomna dina klienter. Med två toaletter, separat kapprum och pentry erbjuder lokalen både funktionalitet och trivsel.

Lokalens närhet till affärscentra, restauranger och kommunikationer gör det enkelt för ditt företag att nå och synas. Missa inte chansen att ge din verksamhet den perfekta arbetsmiljön! Kontakta oss nu för att boka en visning och uppleva potentialen hos detta fantastiska kontorsutrymme.