Lokalfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Annat att hyra i Gotland

8 m2 annat i Gotland att hyra

Ledigt rum i fina Visborg!

För dig som söker ett litet kontor/behandlingsrum och verkar inom vård/hälsa finns nu möjligheten att hyra en lokal i denna historiska och vackra byggnad.

I byggnaden bedrivs i huvudsak olika typer av vårdverksamhet vilket gör denna lokal speciellt passande för den som vill befinna sig i ett kluster av företag inom vård och hälsa.

Lokalen är 8 kvm med tillgång till gemenssamhetsytor i form av kök och WC som delas med andra hyresgäster.

Lokalnr


[xxxxx]

Storlek


8 m2 -

Hiss


Hiss finns i fastigheten

Kommun/Ort/Område


Gotland/Visby/Visby

Gatuadress


Visborgsallén 49

Byggår (Renovår)


1940

Fastighetsbeskrivning


Visby Infanteristen 4.

Omgivning


Infanteristen 4 är en fastighet belägen i Visborgsområdet - ett naturnära område som tidigare huserades av militären men idag utgörs av framför allt kontor för myndigheter och företag. Området kännetecknas av en historisk charm, liv och rörelse och ett bra serviceutbud.

Kommunikationer


Till Visby är det sju och en halv kilometer och det finns goda busskommunikationer, samt bra bil- och cykelvägar in till city.

Service


Här finns ett bra utbud av trevliga lunchrestauranger samt matbutik och gym i närheten samtidigt som det bara är ett stenkast till de lummiga promenad- och cyk...